24 Haziran 2011 Cuma

Amerikan Pastası'nın Devam Filminin Çekimlerine Başlandı!



Fenomen haline gelen Amerikan Pastası serisinin devam filmi “American Pie: The Reunion”ın çekimlerine geçtiğimiz haftalarda başlandı. Filmde 10 yılı aşkın bir süre önce tanıştığımız ve artık birer yetişkin olan Jim, Michelle, Finch, Kevin ve Oz, East Great Falls Lisesi’nin mezunlar gününde tekrar bir araya geliyor. Beraber geçirecekleri bu haftasonunda macera dolu bir eğlencenin onları beklemesi sürpriz olmasa gerek…

Michiganlı 4 gencin bekirliklerini kaybetmek üzerine 1999 yazında girdikleri iddiadan yıllargeçmiştir. Jim ve Michelle evlenmiş, Kevin ve Vicky veda etmişlerdir. Oz ve Heather birbirlerinden ayrı düşmüştür. Finch ise hala Stifler’ın annesinin peşindedir…Beraber geçirecekleri bu haftasonunda nelerin değiştiğini, zamanın ve uzaklığın ise gerçek dostluğu asla değiştiremeyeceğini öğrenecekler.

Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Seann William Scott, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas, Jennifer Coolidge ve Eugene Levy yine filmin oyuncu kadrosunda yer alırken yönetmen koltuğunda Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg oturuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder